DeRozan liittyy Kingsiin kolmessa vuodessa 76 miljoonalla dollarilla allekirjoittamalla ja vaihtamalla

Sopimuksessa, joka herätti laajaa huomiota, DeMar DeRozan allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo oli 76 miljoonaa dollaria, allekirjoittamalla ja vaihtamalla, ja liittyi virallisesti Sacramento Kingsiin (Sacramento Kings). Tämä liike ei ollut vain tärkeä käännekohta DeRozanin uralla, vaan sillä oli myös syvällinen vaikutus Kingsin tulevaisuuteen.

DeMar DeRozan on yksi NBA:n lahjakkaimmista maalintekijöistä lähtien, kun hän tuli liigaan vuonna 2009, ja hän on ollut tunnettu erinomaisesta keskietäisyyden laukaus- ja maalintekokyvystään. Yhdeksän kauden aikana Toronto Raptorsissa hän oli neljä kertaa All-Star ja auttoi joukkuetta pääsemään pudotuspeleihin useita kertoja. Vuonna 2018 DeRozan kuitenkin vaihdettiin San Antonio Spursiin sopimuksessa, joka lähetti Kawhi Leonardin Torontoon ja auttoi lopulta Raptorsia voittamaan ensimmäisen NBA-mestaruutensa franchising-historiassa.

Sacramento Kings on kamppaillut viime vuosina löytääkseen ydinpelaajan, joka voi viedä joukkueen pudotuspeleihin. Edellisen kerran Kings pääsi pudotuspeleihin vuonna 2006, ja siitä lähtien joukkue on rakentanut uudelleen ja kamppaillut. DeRozanin saapuminen on epäilemättä antanut Kingsille laukauksen käsivarteen.

76 miljoonan dollarin sopimus on kohtuullinen luku veteraanille, joka on ollut liigassa monta vuotta. Sign-and-trade -menetelmä ei vain salli DeRozanin saada ansaitsemansa korvaus, vaan antaa Kingsin toimia joustavammin palkkakaton puitteissa. Tämän transaktiomenetelmän avulla Kings välttää kovaa kilpailua muiden joukkueiden kanssa vapailla markkinoilla ja jättää samalla tietyn määrän tilaa tuleville toiminnoille.

DeMar DeRozanin lisääminen merkitsee uutta lukua Sacramento Kingsille. Vaikka joukkueella on edelleen monia haasteita, DeRozanin saapuminen on epäilemättä parantanut joukkueen yleistä vahvuutta ja kilpailukykyä. Tämä Kingsin johdon ratkaiseva päätös osoittaa heidän kunnianhimoaan ja luottamusta joukkueen tulevaisuuteen.

Uudella kaudella DeRozanilla on mahdollisuus todistaa arvonsa uudelleen ja auttaa Kingsiä saavuttamaan tavoitteensa päästä pudotuspeleihin. Kings-faneille tämä on toivon ja odotuksen aikaa. DeMar DeRozanin saapuminen voi olla tärkeä askel Kingsin elpymisessä.

Sopimuksessa, joka herätti laajaa huomiota, DeMar DeRozan allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo oli 76 miljoonaa dollaria, allekirjoittamalla ja vaihtamalla, ja liittyi virallisesti Sacramento Kingsiin (Sacramento Kings). Tämä liike ei ollut vain tärkeä käännekohta DeRozanin uralla, vaan sillä oli myös syvällinen vaikutus Kingsin tulevaisuuteen. DeMar DeRozan on yksi NBA:n lahjakkaimmista maalintekijöistä lähtien, kun hän tuli liigaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *