Campbell murtautui miespuolisen NHL-piirin läpi ja hänestä tuli ensimmäinen naisvalmentaja!

Kuumin asia NHL-piirissä viime aikoina on se, että Kraken Kraken nimitti suoraan Bob Woodsin ja Campbellin joukkueen apuvalmentajiksi. Tämä on ensimmäinen kokopäiväinen naispuolinen apuvalmentaja, joka on pudonnut vaihtopenkiltä runkosarjan aikana NHL:n historiassa. Itse asiassa Campbell on toiminut apulaisvalmentajana Byers Horsesissa American Hockey Leaguen Coachella Valleyssä jo kahden edellisen kauden aikana. Hän on myös jonkin verran kuuluisa tässä piirissä.

Ja tämä on historiallinen hetki Campbellille ja Krakenille. Miesvaltaisella urheilukentällä NHL:ssä valmentavien naisten identiteetti on silmiinpistävä, ja Campbell on myös tehnyt paljon työtä tämän eteen. Itse asiassa koko Pohjois-Amerikan alue on nyt kehittämässä naisten roolit. Sinun täytyy tietää, että Campbell toimi aikoinaan apuvalmentajana ja teknisenä valmentajana Saksan miesten huippuliigan DEL:n Nürnberg Ice Tigersissä ja Saksan joukkueen apuvalmentajana vuoden 2022 IIHF:n maailmanmestaruuskilpailuissa. Juuri näiden avoimien ansioluetteloiden ansiosta hän vihdoin astui ammattialalle.

Campbell ei tietenkään ole yksin, itse asiassa viimeisten neljän vuoden aikana naisten määrä on alkanut kasvaa. New Jersey Devils lisäsi apulaisjohtaja Kate Madiganin Devils-paidassa, Megan Huntin Chicago Blackhawksin, Haley Wickenheiserin Toronto Maple Leafsin kanssa ja paljon muuta. Campbellille itselleen tämän aseman saaminen on varsin onnekasta.

Nyt kun naiset ovat yhä voimakkaampia, toivon, että tämä ympyrä levenee ja laajenee ja naispelaajia ja naisvalmentajia tulee olemaan yhä enemmän erilaisten huippujoukkueiden pelipaidoissa.

Kuumin asia NHL-piirissä viime aikoina on se, että Kraken Kraken nimitti suoraan Bob Woodsin ja Campbellin joukkueen apuvalmentajiksi. Tämä on ensimmäinen kokopäiväinen naispuolinen apuvalmentaja, joka on pudonnut vaihtopenkiltä runkosarjan aikana NHL:n historiassa. Itse asiassa Campbell on toiminut apulaisvalmentajana Byers Horsesissa American Hockey Leaguen Coachella Valleyssä jo kahden edellisen kauden aikana. Hän on myös jonkin verran…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *