Chris Jonesin vahvuus on yksi Kansas City Chiefsin menestyksen suurista tekijöistä.

Jokaisen korkeapalkkaisen pelaajan takana on hänen kovan työnsä tulos. Kuuluisa puolustava takla Chris Jones vietti juuri 30-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän on erittäin innoissaan voidessaan jatkaa suosikki Kansas City Chiefs -paidansa yllään ja tehdä sitä, mitä hän rakastaa. Kun Chiefs teki monia kompromisseja, Chris Jones jatkoi #95-paidan käyttämistä haluamallaan tavalla, mikä oli myös hänen eniten toivomansa tulos. Chris Jones on saavuttanut poikkeuksellisia saavutuksia liittyessään NFL:ään, ja hänen uransa on määrä olla poikkeuksellinen matka.

Rookie-kaudellaan Kansas City Chiefsissä Chris Jones valittiin All-Rookie Teamiin ja hänet valittiin useita kertoja kuukauden ja viikon puolustavaksi pelaajaksi. Uransa aikana Chris Jones valittiin Pro Bowliin viisi kertaa, All-Pro First Teamiin kahdesti ja kakkosjoukkueeseen kolme kertaa. Chiefs-pelaajien yhteisillä ponnisteluilla Chris Jones auttoi joukkuetta voittamaan kolme Super Bowl -mestaruutta. Chris Jones oli avainroolissa viime kauden finaalissa ja joukkue luottaa täysin hänen kykyihinsä.

Vaikka Chris Jones aiheutti epämiellyttävää sopimusta jatkoprosessin aikana, hän piti aina kiinni uskomuksistaan ​​ja oli sitoutunut auttamaan joukkuetta saavuttamaan parhaat tulokset. Ehkä se on Chris Jonesin uskollisuus ja sitkeys Kansas City Chiefsia kohtaan, mikä ansaitsi hänelle franchising-sopimuksen enimmäispituuden. Chris Jonesin sitkeys ja johtajuus ovat epäilemättä yksi suurista tekijöistä Kansas City Chiefsin menestyksessä. Hän ei vain osoittanut erinomaisia ​​henkilökohtaisia ​​kykyjä ja kykyjä pelissä, vaan myös antoi suuren panoksen joukkueeseen. Jokainen joukkue pitää pelaajan kykyjä erittäin tärkeänä, ja vain ehdottoman vahvuuden ylläpitämällä pelaajat voivat pysyä joukkueessa.

Jokaisen korkeapalkkaisen pelaajan takana on hänen kovan työnsä tulos. Kuuluisa puolustava takla Chris Jones vietti juuri 30-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän on erittäin innoissaan voidessaan jatkaa suosikki Kansas City Chiefs -paidansa yllään ja tehdä sitä, mitä hän rakastaa. Kun Chiefs teki monia kompromisseja, Chris Jones jatkoi #95-paidan käyttämistä haluamallaan tavalla, mikä oli myös hänen eniten toivomansa tulos. Chris…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *