Saksa voittaa VAR-kiistan, Tanska on poissa

Euroopan Cupin puolivälierissä Dortmundissa isäntä Saksa voitti Tanskan rangaistuspotkulla ja maalilla toisella puoliajalla ja eteni puolivälieriin jännittävästi. VAR-rangaistukset ja menetetyt paikat joutuivat kuitenkin Tanskan joukkueen pahoitteluksi tässä pelissä.

Ottelun alussa Saksan joukkue sai VAR:n hylkäämän maalin, jonka jälkeen peli keskeytettiin salaman takia. Toisella puoliajalla VAR tuli jälleen pelin keskipisteeseen. Sitten Saksan joukkue sai rangaistuspotkun VAR:n kautta, ja Havertz teki rangaistuspotkun. Musiala lisäsi kakun päälle toisella puoliajalla toisella maalillaan voiton sinetöimiseksi.

Vaikka Tanskan joukkue oli kentällä tasavertainen Saksan joukkueen kanssa, menetetyt paikat ja VAR-rangaistukset saivat heidät lopulta eliminoitumaan. Hojbjerg menetti kaksi yksittäistä tilaisuutta ensimmäisellä puoliajalla, ja myös Andersonin pusku lähellä maalitolppaa toisella puoliajalla katsottiin paitsioon. VAR-rangaistus oli yksi pelin käännekohdista.
Vaikka Saksan joukkue lopulta eteni, heidän esityksensä ei ollut vakuuttava. Puolustuksen porsaanreiät antoivat Hoibelille mahdollisuuden luoda yksi laukaus, ja maalivahti Neuer ratkaisi vaarallisia tilanteita monta kertaa. Joukkueelta puuttuu myös luovuus hyökkäyspäässä, sillä se luottaa pääasiassa VAR-päätöksiin ja pelaajien henkilökohtaisiin maalintekokykyihin.

Tulevissa puolivälierissä Saksan joukkue kohtaa Espanjan tai Georgian haasteen. Vahvoja vastustajia vastaan ​​heidän on tehtävä parannuksia edessä ja puolustuksessa, muuten on erittäin vaikeaa mennä pidemmälle.

Tanskan joukkueelle, vaikka se valitettavasti putosi, heidän suorituksensa tässä Euroopan Cupissa oli merkittävä. Joukkue osoitti sitkeää puolustavaa vastahyökkäystaitoaan lohkovaiheessa eikä jäänyt jälkeen Saksan joukkuetta vastaan. Nuorten pelaajien kasvu ja maalivahti Schmeichelin erinomainen suorituskyky ovat nostaneet odotuksia tälle tanskalaiselle joukkueelle.

Euroopan Cupin puolivälierissä Dortmundissa isäntä Saksa voitti Tanskan rangaistuspotkulla ja maalilla toisella puoliajalla ja eteni puolivälieriin jännittävästi. VAR-rangaistukset ja menetetyt paikat joutuivat kuitenkin Tanskan joukkueen pahoitteluksi tässä pelissä. Ottelun alussa Saksan joukkue sai VAR:n hylkäämän maalin, jonka jälkeen peli keskeytettiin salaman takia. Toisella puoliajalla VAR tuli jälleen pelin keskipisteeseen. Sitten Saksan joukkue sai rangaistuspotkun VAR:n…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *