Pogacarin kokonaispistemäärä kasvoi 3 minuuttia ja 9 sekuntia

Toisella kierroksella Pyreneillä pyöräilijät kilpailivat kiivaasti. Tämän kisan mestaruuden voitti jälleen Pogacar, joka voitti 15. pysäkin. Tämä voitto toi Pogacarille valtavan johdon, ja taistelu keltaisesta paidasta näyttää olevan ratkaistu, ja Vengergaardin voi olla vaikeaa kääntää sitä.

Viidestoista pysäkki on vuoristokoe, jonka pituus on 197,7 kilometriä ja korkeuslisäys yli 4 800 metriä. Maalilinja on asetettu HC de Beille -tasangon huipulle. Ennen kuin kilpailua oli jäljellä alle 10 kilometriä, mestaruusehdokkaat eivät olleet vielä ryhtyneet toimiin. Pogacar, yllään kansallisen mestaruuden univormu, alkoi hyökätä mestaruutta vastaan. Hän seurasi Vengergaardia tiiviisti, kunnes Pogacar päätti hyökätä omatoimisesti, kun maaliin oli jäljellä 5,4 kilometriä. Vaikka Vengergaard yritti vastata, hän lopulta epäonnistui. Hän sääti nopeuttaan, mutta ei päässyt kiinni Pogacariin ja pystyi vain katsomaan hänen menevän yhä kauemmas.

Pogacar saavutti vuoren huipulle yksinlennolla kasvattaen johtoaan 1 minuuttiin ja 8 sekuntiin. Tämä oli hänen kolmas yksivaihevoittonsa tässä kilpailussa, ja hän voitti myös keltaisen paidan. Näiden kahden välinen kokonaisaikaero leveni 3 minuuttiin ja 9 sekuntiin.

Toisella kierroksella Pyreneillä pyöräilijät kilpailivat kiivaasti. Tämän kisan mestaruuden voitti jälleen Pogacar, joka voitti 15. pysäkin. Tämä voitto toi Pogacarille valtavan johdon, ja taistelu keltaisesta paidasta näyttää olevan ratkaistu, ja Vengergaardin voi olla vaikeaa kääntää sitä. Viidestoista pysäkki on vuoristokoe, jonka pituus on 197,7 kilometriä ja korkeuslisäys yli 4 800 metriä. Maalilinja on asetettu HC…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *