Sane palaa loukkaantumisesta heinäkuun lopussa uudelle kaudelle

Sane on myös yksi Bayernin ydinpelaajista. Saksalaisena pelaajana hän käytti tällä kertaa myös maajoukkueen jalkapallo peliasut pelatakseen Euroopan Cupissa. Hän pelasi myös 5 kertaa Saksan joukkueessa tässä Euroopan Cupissa, mutta valitettavasti Sane loukkaantui puolivälierissä ja joutui lopettamaan Euroopan cupin matkansa aikaisin.

Sane loukkaantui nivusissa Espanjaa vastaan. Pelivuoron lopussa hän pyysi, että hänet vaihdettaisiin fyysisen epämukavuuden vuoksi. Vamma pakotti Sanen myös leikkaukseen. Bayern München pelipaita pukeneet fanit ilmaisivat huolensa. Bayern Münchenin virallisten uutisten mukaan Sanen leikkaus kuitenkin etenee hyvin ja toipumisaika on tämän kuun lopussa, joten hän voi olla valmis uuteen kauteen.

Sanen odotetaan palaavan joukkueeseen heinäkuun lopussa valmistautumaan uuteen kauteen, mikä on hyvä uutinen Bayern Münchenille. Sane ei missaa uutta kautta.

Sane on myös yksi Bayernin ydinpelaajista. Saksalaisena pelaajana hän käytti tällä kertaa myös maajoukkueen jalkapallo peliasut pelatakseen Euroopan Cupissa. Hän pelasi myös 5 kertaa Saksan joukkueessa tässä Euroopan Cupissa, mutta valitettavasti Sane loukkaantui puolivälierissä ja joutui lopettamaan Euroopan cupin matkansa aikaisin. Sane loukkaantui nivusissa Espanjaa vastaan. Pelivuoron lopussa hän pyysi, että hänet vaihdettaisiin fyysisen epämukavuuden…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *