Manchester City voitti Manchester Unitedin 7-6 ja voitti 2024 Community Shieldin

Manchester City voitti Manchester Unitedin rangaistuspotkukilpailussa 2024 FA Community Shield -finaalissa ja voitti uuden kauden ensimmäisen pokaalin. 90 minuutin kiihkeän vastakkainasettelun jälkeen joukkueet tasoittivat varsinaisella peliajalla 1-1, ja Manchester City voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun lukemin 7-6.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmat osapuolet olivat tasapainossa hyökkäyksessä ja puolustuksessa, mutta kumpikaan joukkue ei pystynyt rikkomaan vastustajan maalia. Toisella puoliajalla Manchester United mursi umpikujan ja teki maalin pian sen jälkeen Lasten jalkapallopaita, kun Ganacho tuli vaihtoon. Tällä hetkellä Manchester Unitedin fanien juhla näytti ennustavan voiton saapumista. Manchester City kuitenkin luovutti vasta 89. minuutilla, kun Bernardo Silva puski Oscar Bobin keskityksen ja veti pelin rangaistuspotkukilpailuun.

Rangaistuspotkukilpailussa Manchester Unitedin Sancho ja Evans epäonnistuivat yksi toisensa jälkeen rangaistuslaukauksista, kun taas Manchester City pelipaita Akanji teki tasaisesti voittopisteen kriittisellä hetkellä ja voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun 7-6. Tämä voitto on ensimmäinen kerta, kun Manchester City on voittanut Community Shieldin Liverpoolin kukistamisen jälkeen vuonna 2019 ja päätti kolmen ottelun tappioputkensa (2021, 2022 ja 2023).

Manchester City aloitti uuden kauden itsevarmasti. Tämä voitto toi joukkueelle uuden kauden ensimmäisen kunnian, mutta myös innosti vahvaa motivaatiota seuraavaan peliin.

Manchester City voitti Manchester Unitedin rangaistuspotkukilpailussa 2024 FA Community Shield -finaalissa ja voitti uuden kauden ensimmäisen pokaalin. 90 minuutin kiihkeän vastakkainasettelun jälkeen joukkueet tasoittivat varsinaisella peliajalla 1-1, ja Manchester City voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun lukemin 7-6. Ensimmäisellä puoliajalla molemmat osapuolet olivat tasapainossa hyökkäyksessä ja puolustuksessa, mutta kumpikaan joukkue ei pystynyt rikkomaan vastustajan maalia. Toisella puoliajalla Manchester…