Liverpool on voittanut kolme peräkkäistä esikauden ottelua Slottin johdolla

Kun Klopp jätti hyvästit Liverpoolille, entinen Feyenoordin valmentaja Slott otti viestin. Kahdeksan vuoden aikana, kun Klopp valmentaa Liverpoolia, Klopp johti ”Puna-armeijaa” voittamaan huippupalkintoja, kuten Mestarien liigan, Valioliigan ja Euroopan supercupin, asettaen Slottille korkeat standardit.

Jalkapallon maailma on aina täynnä jäähyväisiä ja uusia alkuja. Klopp jätti Liverpoolin ja Slott liittyi punaiseen perheeseen. Aina kun Slott näkee tuon punaisen Liverpool pelipaita , hänen sydämensä on täynnä ylpeyttä ja motivaatiota. Hän on innokas johtamaan tätä puna-armeijaa saadakseen takaisin Kloppin aikakauden loiston. Uuden kauden alussa kaikki joukkueet ovat aloittaneet esikausiottelut. Liverpool aloitti hyvin voittamalla Real Betisin 1-0 ensimmäisessä kauden valmisteluottelussaan. Myöhemmin he voittivat Arsenalin 2-1 ja sitten Manchester Unitedin 3-0 ja voittivat kolme peräkkäistä kauden alkupeliä.

Slottin alaisuudessa Liverpool pelasi hyvin esikaudella ja voitti kolme peräkkäistä peliä. Jopa vanhan kilpailijansa Ten Hagan valmentamaa Manchester Unitedia vastaan ​​he voittivat 3 maalin etumatkan. Tämä oli epäilemättä Slottin ja Liverpoolin pelaajien yhteinen voitto. Jalkapallo pelipaita Uuden kauden lähestyessä muut Valioliigaseurat ovat kuitenkin esitelleet uusia pelaajia, mutta Liverpool ei tehnyt hankintoja tänä kesäikkunassa. Joka tapauksessa, odotellaan ja katsotaan millaisen jännittävän esityksen Slottin johtama ”Puna-armeija” näyttää uudella kaudella.

Kun Klopp jätti hyvästit Liverpoolille, entinen Feyenoordin valmentaja Slott otti viestin. Kahdeksan vuoden aikana, kun Klopp valmentaa Liverpoolia, Klopp johti ”Puna-armeijaa” voittamaan huippupalkintoja, kuten Mestarien liigan, Valioliigan ja Euroopan supercupin, asettaen Slottille korkeat standardit. Jalkapallon maailma on aina täynnä jäähyväisiä ja uusia alkuja. Klopp jätti Liverpoolin ja Slott liittyi punaiseen perheeseen. Aina kun Slott näkee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *