Sancho solmi henkilökohtaiset sopimukset Paris Saint-Germainin kanssa

Sancho solmi henkilökohtaiset sopimukset Paris Saint-Germainin kanssa

Viime kaudella Sancho pelasi kahdessa joukkueessa, Manchester Unitedissa ja Dortmundissa. Kun Sancholla oli konflikti Manchester Unitedin päävalmentajan kanssa, hänen oli vaikea pukea halpoja Jalkapallo pelipaita edustaakseen Manchester Unitedia. Siksi Sancho lainattiin vanhalle seuralleen Dortmundille, ja Sancho teki myös erittäin objektiivisia tuloksia Dortmundissa.

Vaikka Sancho on edelleen erittäin hyvä Dortmundissa, korkea siirtomaksu ei ole se, mitä Dortmund haluaa kestää. Sancho palaa Manchester Unitediin uudella kaudella. Sancho pääsi sovintoon kymmenen Hagin kanssa, mutta Sancho on edelleen yksi niistä pelaajista, jotka Manchester United voi myydä. Myös Manchester United paita pukeutunut Sancho aikoo ilmeisesti jättää joukkueen. Hän on sopinut henkilökohtaisista ehdoista Ranskan Ligue 1 -jättiläisen Paris Saint-Germainin ja Manchester Unitedin laitahyökkääjän Sanchon kanssa. Niin kauan kuin Paris Saint-Germain saavuttaa Manchester Unitedin sille asettamat 60 miljoonaa euroa, Sancho kuuluu Ligue 1:een uudella kaudella.

Jos Sancholla on mahdollisuus liittyä Paris Saint-Germainiin, anna ajan vahvistaa se.

Viime kaudella Sancho pelasi kahdessa joukkueessa, Manchester Unitedissa ja Dortmundissa. Kun Sancholla oli konflikti Manchester Unitedin päävalmentajan kanssa, hänen oli vaikea pukea halpoja Jalkapallo pelipaita edustaakseen Manchester Unitedia. Siksi Sancho lainattiin vanhalle seuralleen Dortmundille, ja Sancho teki myös erittäin objektiivisia tuloksia Dortmundissa. Vaikka Sancho on edelleen erittäin hyvä Dortmundissa, korkea siirtomaksu ei ole se, mitä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *