Real Madrid järjestää virallisesti Mbappen debyyttiseremonian

Eri jalkapallosarjojen päätyttyä Real Madrid järjesti Mbappelle debyyttiseremonian. Mbappe käytti virallisesti Real Madrid -paitaa ja ilmestyi Bernabeu-stadionille vastaanottaen fanien lämpimiä suosionosoituksia ja hurrauksia. Tämä seremonia ei vain herättänyt lukemattomien fanien huomion, vaan merkitsi myös sitä, että Mbappesta tuli virallisesti Real Madrid -perheen jäsen. Tämä sopimus on herättänyt paljon huomiota, ja Mbappen liittymisen uskotaan tuovan uutta elinvoimaa ja toivoa Real Madridiin. Mbappe on perinyt 9. pelipaidan jalkapallohengen, ja hän kehittyy entistä kattavammin Real Madridissa.

Vaikka Mbappe ei tällä kertaa menestynyt hyvin Euroopan Cupissa, hänen vahvuutensa on silti Real Madridin odotusten arvoinen. Mbappe teki loukkaantumisen vuoksi vain yhden rangaistuspotkun tässä Euroopan Cupissa. Mbappe on aloittanut uuden urasuunnitelman, joka saa myös fanit odottamaan Real Madridin vahvuutta uudella kaudella.

Mbappen liittyminen osuu samaan aikaan Real Madridin jälleenrakennuskauden kanssa. Viime vuosina Ronaldon lähdön ja veteraanien asteittaisen haalistumisen myötä Real Madrid on etsinyt uusia johtajia. Mbappen saapuminen tulee juuri oikeaan aikaan. Hän ei vain voi tarjota vahvaa tukea hyökkäyspäässä, vaan hän voi myös olla ratkaisevassa roolissa avainpeleissä. Tulevina kausina Mbappesta tulee kaunis näky Bernabeu-stadionilla ja se kirjoittaa uuden luvun Real Madridin loistavaan historiaan.

Eri jalkapallosarjojen päätyttyä Real Madrid järjesti Mbappelle debyyttiseremonian. Mbappe käytti virallisesti Real Madrid -paitaa ja ilmestyi Bernabeu-stadionille vastaanottaen fanien lämpimiä suosionosoituksia ja hurrauksia. Tämä seremonia ei vain herättänyt lukemattomien fanien huomion, vaan merkitsi myös sitä, että Mbappesta tuli virallisesti Real Madrid -perheen jäsen. Tämä sopimus on herättänyt paljon huomiota, ja Mbappen liittymisen uskotaan tuovan uutta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *