Portugalin yhteenkuuluvuus on ongelma

Vuoden 2024 Euroopan Cupin neljä parasta joukkuetta on selvinnyt, mutta Portugalin jalkapallomaajoukkue ei ole heidän joukossaan. Portugalin jalkapallomaajoukkue voitti Ranskan jalkapallomaajoukkueen puolivälierissä. Rangaistuslaukauskilpailut ovat kipeä paikka monille maajoukkueille. Mbappe oli rauhallinen nähdessään Cristiano Ronaldon uudelleen. Hän huomasi idolinsa nro 7 jalkapallopaidan.

Vaikka Ronaldo on Mbappen idoli urallaan, hänellä ei voi olla Real Madridin 7. pelipaitaa. Monet fanit uskovat, että Joao Felixin virheet rangaistusjärjestelmässä ovat avainasemassa, ja niistä on tullut ongelma Portugalin jalkapallomaajoukkueelle. Jokaisella rangaistuspotkukilpailun lopussa olevalla Portugalin jalkapalloilijalla on kuitenkin kaksi lopputulosta: menestys tai epäonnistuminen. Vuoden 2024 EM-kisojen alusta tähän päivään Ranskan jalkapallomaajoukkue ei ole menestynyt yhtä hyvin kuin MM-kisoissa. Ranskan jalkapallomaajoukkueen tila tänä vuonna ei innostanut faneja, vaan täytti heidät epäilyillä ja tyytymättömyydellä. Portugalin jalkapallomaajoukkueen ilmapiirissä on suuri ongelma, eikä maajoukkue vieläkään osoita vahvaa yhteenkuuluvuutta. Jokaisella aloituspelaajalla on omat ideansa, eikä hän tee parhaansa auttaakseen maajoukkuetta yhteistyössä Ronaldon kanssa.

Cristiano Ronaldon kapteenin käsivarsinauhalla on vain vähän vaikutusta, eikä hänen johtajuudellaan ole vaikutusta Portugalin jalkapallomaajoukkueeseen. Lukuun ottamatta Pepeä, joka tukee edelleen Ronaldon päätöstä, heidän lukumääränsä on liian pieni tehdäkseen eroa yhdestätoista. Ronaldo ei itkenyt pelin jälkeen. Tämä saattaa olla viimeinen kerta, kun kapteenin käsivarsinauha näkyy hänen Portugali-paidassa. Cristiano Ronaldo ja Portugalin jalkapallomaajoukkue jättivät jäähyväiset vuoden 2024 Euroopan Cupiin, ja lukemattomat fanit voivat jättää hyvästit idolilleen.

Vuoden 2024 Euroopan Cupin neljä parasta joukkuetta on selvinnyt, mutta Portugalin jalkapallomaajoukkue ei ole heidän joukossaan. Portugalin jalkapallomaajoukkue voitti Ranskan jalkapallomaajoukkueen puolivälierissä. Rangaistuslaukauskilpailut ovat kipeä paikka monille maajoukkueille. Mbappe oli rauhallinen nähdessään Cristiano Ronaldon uudelleen. Hän huomasi idolinsa nro 7 jalkapallopaidan. Vaikka Ronaldo on Mbappen idoli urallaan, hänellä ei voi olla Real Madridin 7. pelipaitaa.…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *