33-vuotias Thiago Alcantara ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle huolellisen harkinnan jälkeen

Toinen kuuluisa pelaaja ilmoitti jäävänsä eläkkeelle, eikä hänen ruumiinsa enää kestänyt peliä. Edellisellä kerralla, kun Thiago Alcantara esiintyi yleisön edessä, hänellä oli yllään Liverpool-paita ja hän pelasi vain viisi minuuttia vaihtopelaajana. Viime kaudella Thiago Alcantara ei pystynyt pelaamaan lähes koko kauden aikana loukkaantumisen vuoksi, ja tällä kertaa se on antanut hänelle mahdollisuuden ajatella selkeämmin. Oli aika sanoa hyvästit jalkapallouransa ja hän oli valmis aloittamaan uuden luvun elämässään.

Vuonna 1991 syntynyt Thiago Alcantara aloitti uransa Barcelonan paidassa. Tämä oli hänen ensimmäinen maalinsa elämässä. Tuolloin joukkue ei kiinnittänyt paljon huomiota Thiago Alcantaraan, koska Barcelonalla oli monia erinomaisia ​​keskikenttäpelaajia. Kesällä 2013 Thiago Alcantara päätti liittyä Bayern Müncheniin, jossa hän saavutti myös loistavimman uran.

Vuonna 2020 Thiago Alcantara halusi haastaa tehokkaamman Valioliigan, joten hän tuli pelaamaan Liverpooliin. Valitettavasti Valioliigan vahva kilpailukyky on rasittanut Thiago Alcantaran vartaloa enemmän, ja hän on loukkaantunut toistuvasti pelin aikana. Tällä hetkellä Thiago Alcantara ilmoitti jäävänsä eläkkeelle ja palasi täydellä kuormalla. Hän voitti useita mestaruuksia pelatessaan kolmessa joukkueessa. Ehkä eläkkeelle jääminen 33-vuotiaana on liian nuorta, mutta kuinka moni yli 33-vuotias pelaaja ei ole voittanut mestaruutta? Thiago Alcantaran pitäisi lähteä jalkapallomaailmasta katumatta, sillä se on antanut hänelle monia sen korkeimmista kunnianosoituksista.

Toinen kuuluisa pelaaja ilmoitti jäävänsä eläkkeelle, eikä hänen ruumiinsa enää kestänyt peliä. Edellisellä kerralla, kun Thiago Alcantara esiintyi yleisön edessä, hänellä oli yllään Liverpool-paita ja hän pelasi vain viisi minuuttia vaihtopelaajana. Viime kaudella Thiago Alcantara ei pystynyt pelaamaan lähes koko kauden aikana loukkaantumisen vuoksi, ja tällä kertaa se on antanut hänelle mahdollisuuden ajatella selkeämmin. Oli…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *