Vladimir Tarasenko voitti Stanley Cupin eri joukkueissa viiden vuoden sisällä

Kun NHL-aikataulu on ohi, tulee kauppojen ja sopimusten uusimisen huipentuma. Viime kauden suorituksesta päätellen jokaisella joukkueella on uusi suunnitelma, ja kysymys siitä, jäävätkö vai lähtevätkö pelaajat, on noussut kriittisimmäksi tekijäksi. Joillakin pelaajilla on aina oma mestaruusonnensa, ja niistä tulee välillisesti tiettyjen joukkueiden merkitys. Kun Vladimir Tarasenko päätti käyttää Florida Panthers Jerseyä vuonna 2024, joukkue voitti Stanley Cupin tällä kaudella.

Kun Vladimir Tarasenkosta tuli rajoittamaton vapaa agentti, hänet kutsuttiin takaisin Detroit Red Wingsiin mahdollisimman pian. Vladimir Tarasenkon suoritus on vakaa. Hän ei ole erityisen erinomainen pelaaja, mutta hän on voittanut kaksi mestaruutta viimeisen viiden vuoden aikana. Vladimir Tarasenko teki Florida Panthersissa 19 ottelussa 6 maalia ja 8 syöttöä, minkä jälkeen hän teki 5 maalia ja 4 syöttöä 24 ottelussa joukkueen mestaruusottelussa. Florida Panthers päätti olla uusimatta Vladimir Tarasenkon sopimusta, vaan antoi hänen lähteä vapaasti.

Kahden viime vuoden aikana Detroit Red Wingsin vahvuus on kasvanut, ja joukkue odottaa myös seuraavaa loistavaa jaksoa. Vladimir Tarasenkolla on onnea, jota tavallisilla ihmisillä ei ole, joten hän voi tuottaa erilaisia ​​​​tuloksia pukeutuessaan Detroit Red Wings -paitaan. Detroit Red Wings teki Vladimir Tarasenkon kaksivuotisen sopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiarvo on 4,75 miljoonaa dollaria, toivoen, että hän voi auttaa joukkuetta saavuttamaan parempia tuloksia. Detroit Red Wings teki monia muutoksia uuteen kauteen, ja myös Vladimir Tarasenko oli erittäin iloinen saadessaan aloittaa uudelleen niin lupaavassa joukkueessa.

Kun NHL-aikataulu on ohi, tulee kauppojen ja sopimusten uusimisen huipentuma. Viime kauden suorituksesta päätellen jokaisella joukkueella on uusi suunnitelma, ja kysymys siitä, jäävätkö vai lähtevätkö pelaajat, on noussut kriittisimmäksi tekijäksi. Joillakin pelaajilla on aina oma mestaruusonnensa, ja niistä tulee välillisesti tiettyjen joukkueiden merkitys. Kun Vladimir Tarasenko päätti käyttää Florida Panthers Jerseyä vuonna 2024, joukkue voitti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *