NBA:n vapaat markkinat avautuvat, Warriors, Lakers voivat valita vapaasti

Kun NBA:n vapaa agentuuri alkaa, monet vapaat agentit neuvottelevat joukkueidensa sekä muiden joukkueiden kanssa. Äskettäin Warriorsin Klay Thompson ilmoitti allekirjoittaneensa 50 miljoonan dollarin kolmivuotisen sopimuksen Mavericksin kanssa. Hän jättää hyvästit Golden State Warriorsille ja lähtee pelaamaan Dallas Mavericksia. Warriors-dynastian loisto hiipuu vähitellen, ja nyt joukkueeseen ovat jääneet vain Stephen Curry ja Draymond Green.

Toinen perinteinen jättiläinen, Lakers, on myös muuttumassa. Tänä vuonna LeBron Jamesista tulee Lakersin vapaa agentti. Sen jälkeen kun James siirtyi Lakersiin vuonna 2018, hän on johtanut joukkueen voittamaan NBA-mestaruuden kaudella 2019-20. Äskettäin kerrottiin, että LeBron uusii sopimuksensa Lakersin kanssa kahdeksi vuodeksi, ja sopimuksen kokonaisarvo on 104 miljoonaa dollaria. 21 kautta pelannut veteraani hallitsee edelleen kenttää erinomaisilla taidoillaan. On syytä mainita, että äskettäisessä NBA-draftissa Lakers valitsi LeBron Jamesin vanhimman pojan Bronnyn 55. valinnalla toisella kierroksella.

Kahden viime vuoden aikana Warriorsin ja Lakersin ennätykset ovat olleet epätyydyttäviä. Kaudella 2023/24 Celtics voitti joukkueen historian 18. mestaruuden. Kaudella 2022/23 Nuggets murtautui läpi ja voitti joukkueen historian ensimmäisen mestaruuden. Vain yksi joukkue voi nousta NBA-mestaruuden huipulle. Mikä joukkue tulee tämän vuoden NBA-liigan huipulle? odotellaan ja katsotaan.

Kun NBA:n vapaa agentuuri alkaa, monet vapaat agentit neuvottelevat joukkueidensa sekä muiden joukkueiden kanssa. Äskettäin Warriorsin Klay Thompson ilmoitti allekirjoittaneensa 50 miljoonan dollarin kolmivuotisen sopimuksen Mavericksin kanssa. Hän jättää hyvästit Golden State Warriorsille ja lähtee pelaamaan Dallas Mavericksia. Warriors-dynastian loisto hiipuu vähitellen, ja nyt joukkueeseen ovat jääneet vain Stephen Curry ja Draymond Green. Toinen perinteinen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *