Ihmeellinen tapahtumien käänne: Englannin taivaallinen kaksikko

Englannin maajoukkueen kokoonpanossa on kaksi tähteä, jotka ovat kuin jumalat: toinen on keskikentän mestari Bellingham, joka pukeutuu  Real Madrid trøje, ja toinen on superhyökkääjä Harry Kay, joka pukeutuu Bayern Münchenin ystävällisyyteen. Kun he pukivat ylleen Englannin vuoden 2024 MM-kisojen valkoiset pelipaidat, heistä tuli Englannin jalkapallokentän sankarillisimmat soturit.

21-vuotias lahjakas keskikenttäpelaaja Bellingham siirtyi Real Madridiin Borussia Dortmundista 180 miljoonan euron siirtomaksulla. Ensimmäisellä kaudellaan Real Madridissa Bellingham auttoi joukkuetta voittamaan La Ligan ja Mestarien liigan mestaruuden erinomaisella suorituksellaan. Hän osoitti vahvuudellaan olevansa taivaan korkean siirtomaksun arvoinen.

Samaan aikaan 31-vuotias Harry Kane loistaa myös Bayern Münchenissä. Bayern hankki Englannin hyökkääjän Tottenham Hotspurista huikealla 100 miljoonalla eurolla. Kane voitti Euroopan kultaisen saappaan 36 maalilla ensimmäisellä kaudellaan Bayernissa. Erinomainen hyökkääjä ei ole kuitenkaan koskaan voittanut yhtään palkintoa 12 vuoden aikana Tottenhamissa. Vaikka hän on toistuvasti jäänyt väliin Bayernin Bundesliigan mestaruudesta, tämä epäilemättä antoi Kanelle mahdollisuuden löytää uusia haasteita ja motivaatiota uudessa seurassa.

Vuoden 2024 Euroopan Cupin esirippu Saksassa on alkanut, ja Englannin maajoukkue on pelannut hyvin peli toisensa jälkeen. Kuitenkin Bellinghamin ja Harry Kanen kaltaisten pelaajien täyden tuen ansiosta Englannin tulokset lohkovaiheessa eivät olleet tyydyttäviä. Vasta puolivälierissä Slovakiaa vastaan ​​Englanti tuli todella omikseen. Bellinghamin yläpotku ja Kanen pusku auttoivat Englantia kukistamaan Slovakian ja etenemään Euroopan Cupin puolivälieriin.

Tämä voitto herätti englantilaisten fanien toiveen Euroopan Cupin mestaruudesta. Vaikka Englanti on osallistunut useaan otteeseen Euroopan Cupiin ja siellä on monia erinomaisia ​​jalkapalloilijoita, he eivät ole koskaan voittaneet mestaruutta. Tällä kertaa Englanti pyyhkäisi puolivälierissä erinomaisella suorituksellaan. Englannin maajoukkue kohtaa välierissä Sveitsin maajoukkueen haasteen. Voimmeko jatkaa vuoroveden kääntämistä ja ihmeiden luomista Englannille? Tämä on kysymys kaikkien fanien mielessä ja heidän kiihkeimmistä odotuksistaan.

Englannin maajoukkueen kokoonpanossa on kaksi tähteä, jotka ovat kuin jumalat: toinen on keskikentän mestari Bellingham, joka pukeutuu  Real Madrid trøje, ja toinen on superhyökkääjä Harry Kay, joka pukeutuu Bayern Münchenin ystävällisyyteen. Kun he pukivat ylleen Englannin vuoden 2024 MM-kisojen valkoiset pelipaidat, heistä tuli Englannin jalkapallokentän sankarillisimmat soturit. 21-vuotias lahjakas keskikenttäpelaaja Bellingham siirtyi Real Madridiin Borussia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *