Tanska hävisi Saksalle eikä päässyt puolivälieriin

Tanska ei luonut satujen jalkapalloturnausta. He hävisivät Saksalle 0-2. Itse asiassa tanskalaiset pelaajat pelasivat todella hyvin, mutta valitettavasti heidän vastustajansa, Saksan joukkue, oli erittäin vahva. Kolme vuotta myöhemmin Christian Eriksen puki toisella sydämellä jälleen Tanskan paidan, mutta valitettavasti epäonnistui. Koskaan kuuluisa keskikenttäpelaaja Christian Eriksen, hänen uransa on antanut hänelle liikaa kokeita ja väsyttänyt kehoaan liikaa.

Pelin jälkeen Christian Eriksen poistui kentältä pettyneenä. Hän jätti vastahakoisesti hyvästit Euroopan Cupille. Kadonnut Christian Eriksen istui maassa kuin sielunsa kadonnut, katsoi ruumista ja ajatteli omaa arvoaan. Edellisessä Euroopan Cupissa Tanskan joukkue eteni menestyksekkäästi välieriin ilman Erikseniä. Tällä kertaa Eriksen palasi tälle kaatuneelle taistelukentälle, mutta epäonnistui johtamaan joukkuetta eteenpäin.

Tahdonvoimainen Eriksen vuodattaa kyyneleitä myös tappion edessä. Nähtyään Eriksenin surullisen ilmeen Cross teki aloitteen ja antoi hänelle lohdullisen halauksen. Koska molemmat ovat vahvoja keskikenttäpelaajia, Kroos ymmärtää Eriksenin sisäiset tunteet tällä hetkellä. Hän ihailee edelleen vastustajansa sinnikkyyttä. Saksan joukkue on todella edistynyt tällä kaudella, eivätkä he luovuta helposti pelissä. Myös Tanskan joukkue lähti arvokkaasti tappion jälkeen. Tanskan joukkue epäonnistui jälleen kerran Euroopan Cupin puolivälierissä, ja Christian Eriksen jätti myös hyvästit sille, mikä saattaa olla viimeinen mahdollisuus osallistua hänen urallaan.

Tanska ei luonut satujen jalkapalloturnausta. He hävisivät Saksalle 0-2. Itse asiassa tanskalaiset pelaajat pelasivat todella hyvin, mutta valitettavasti heidän vastustajansa, Saksan joukkue, oli erittäin vahva. Kolme vuotta myöhemmin Christian Eriksen puki toisella sydämellä jälleen Tanskan paidan, mutta valitettavasti epäonnistui. Koskaan kuuluisa keskikenttäpelaaja Christian Eriksen, hänen uransa on antanut hänelle liikaa kokeita ja väsyttänyt kehoaan liikaa.…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *