Maalivahti Donnarumma: Italian aarre

Paris Saint-Germain on aina ollut antelias rekrytoiessaan pelaajia, ja he houkuttelevat usein huippupelaajia korkeilla palkoilla. Vaikka maalivahti Gianluigi Donnarumma liittyi Paris Saint-Germainiin korkeasta palkasta, myös hänen suorituksensa pelissä osoitti hänen arvonsa. Jalkapallon EM-kisoissa, vaikka Italian maajoukkue ei selvinnyt pudotuspeleissä, Donnarumman pelipaita oli aina joukkueen likaisin.

Donnarumma vartioi Italian maajoukkueen maalia, joka on tuskallisempaa kuin fanit. Hän ei nähnyt joukkuetoveriensa intohimoa taistelemassa kansallisesta kunniasta kentällä, eikä hän voinut tuntea heidän taisteluhenkeään tehdäkseen parhaansa. Italian maajoukkueen kokonaisvoimaa ei voi verrata Paris Saint-Germainiin, ja se on jopa huonompi kuin Donnarumman vanha seura AC Milan. Donnarumma kuului aikoinaan Paris Saint-Germainin vahvimpaan hyökkääjäkokoonpanoon, mutta nyt hän on nähnyt Italian maajoukkueen hitaamman suorituksen. Maajoukkueessa hän ei näyttänyt pystyvän näkemään joukkuetoveriensa tahtoa voittaa. Pelin aikana, kahden maalin jälkeen, jotkut joukkuetoverit päättivät luovuttaa, mutta Donnarumma ei koskaan antanut periksi ja pysyi aina paikallaan pelin loppuun asti. Vaikka italialaiset fanit saattavat kyseenalaistaa kaikkia pelaajia, Donnarumma on ainoa, jota ei ole arvosteltu ankarasti.

Viime kaudella hyvin pelannut Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois ja Kepa Arrizabalaga odottavat uusia sopimuksia. Real Madrid on hankkinut Kylian Mbappen ja joukkue on myös ilmaissut kiinnostuksensa Donnarummaan. PSG:n on kuitenkin mahdotonta menettää sekä huippuhyökkääjää että maalivahtia samalla kaudella, joten Donnarumma jää paitsi mahdollisuudesta pukeutua Real Madridin paitaan. Huolimatta Italian putoamisesta jalkapallon EM-sarjasta, Donnarumma on edelleen maajoukkueen helmi.

Paris Saint-Germain on aina ollut antelias rekrytoiessaan pelaajia, ja he houkuttelevat usein huippupelaajia korkeilla palkoilla. Vaikka maalivahti Gianluigi Donnarumma liittyi Paris Saint-Germainiin korkeasta palkasta, myös hänen suorituksensa pelissä osoitti hänen arvonsa. Jalkapallon EM-kisoissa, vaikka Italian maajoukkue ei selvinnyt pudotuspeleissä, Donnarumman pelipaita oli aina joukkueen likaisin. Donnarumma vartioi Italian maajoukkueen maalia, joka on tuskallisempaa kuin fanit.…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *