Georgiasta tulee ensimmäinen joukkue, joka on tehnyt maalin Espanjaa vastaan

Euroopan Cupin 1/8-finaalissa neljä vahvaa joukkuetta eteni onnistuneesti seuraavalle kierrokselle, kuten fanit ennustivat. Italia ja Tanska eivät kuitenkaan tehneet maaleja ja putosivat. Espanja voitti Georgian tällä kierroksella 4-1, mikä loi suurimman pisteeron tässä turnauksessa. Espanja on Euroopan Cupin vahvin edustaja tällä kaudella, ja sitä on erittäin vaikea voittaa.

Vaikka Georgia pysähtyi 16 parhaan joukkoon, pelaajat pitivät viimeisen jäähyväiset pelin jälkeen fanien kanssa. Tämä oli myös hetki, jolloin he loivat joukkueen historian parhaan ennätyksen. Monet fanit matkustavat tuhansia kilometrejä katsomaan peliä ja kannustamaan joukkuetta. Vaikka voittoa ei lopulta voitu, fanit ja pelaajat järjestivät liikuttavan ”hyväishuudon” kentällä.

Monille pienille Euroopan maille pääsy Euroopan cupin 16. joukkoon on itsessään juhlimisen arvoinen saavutus. Tällä kaudella espanjalaiset pelaajat ovat esiintyneet hyvin ja pukeneet UEFA Euro 2024 -paidat. Georgia teki onnistuneesti maalin Espanjaa vastaan, ja siitä tuli ensimmäinen joukkue, joka on tehnyt maalin Espanjaa vastaan ​​tällä kaudella. Vaikka he eivät lopulta voittaneet vahvaa espanjalaista joukkuetta, Georgian suoritus oli riittävän hyvä ja tunnustuksen arvoinen.

Euroopan Cupin 1/8-finaalissa neljä vahvaa joukkuetta eteni onnistuneesti seuraavalle kierrokselle, kuten fanit ennustivat. Italia ja Tanska eivät kuitenkaan tehneet maaleja ja putosivat. Espanja voitti Georgian tällä kierroksella 4-1, mikä loi suurimman pisteeron tässä turnauksessa. Espanja on Euroopan Cupin vahvin edustaja tällä kaudella, ja sitä on erittäin vaikea voittaa. Vaikka Georgia pysähtyi 16 parhaan joukkoon, pelaajat…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *