Englanti voitti Slovakian jatkoajalla 2-1

Vuoden 2024 Euroopan Cupin 15. kierroksella käydään taistelua Euroopan Cupin puolivälieristä. Myös tuhannet fanit odottavat tätä peliä innolla. Puolivälierissä Englanti kohtasi Slovakian Schalke Stadiumilla. Englanti voitti myös Slovakian 2-1 ja eteni menestyksekkäästi Euroopan Cupin puolivälieriin.

Isäntänä Slovakia hyökkäsi myös erittäin kiivaasti alussa ja johti alussa 1-0. Toisella puoliajalla englantilaiset eivät luovuttaneet helposti, ja Bellingham tasoitti koukulla. Tämä maali antoi myös suurta luottamusta Englannin pelipaidoihin pukeutuneisiin pelaajiin. Varsinaisen peliajan lopussa joukkueet olivat tasan 1-1 ja päätyivät jatkoajalle. Englanti tähtipelaajineen osoitti laatunsa. Kane teki maalin puskulla ja kirjoitti tuloksen onnistuneesti uudelleen lukemiin 2-1.

Pelin lopussa Englanti voitti Slovakian 2-1 ja eteni menestyksekkäästi Euroopan Cupin puolivälieriin.

Vuoden 2024 Euroopan Cupin 15. kierroksella käydään taistelua Euroopan Cupin puolivälieristä. Myös tuhannet fanit odottavat tätä peliä innolla. Puolivälierissä Englanti kohtasi Slovakian Schalke Stadiumilla. Englanti voitti myös Slovakian 2-1 ja eteni menestyksekkäästi Euroopan Cupin puolivälieriin. Isäntänä Slovakia hyökkäsi myös erittäin kiivaasti alussa ja johti alussa 1-0. Toisella puoliajalla englantilaiset eivät luovuttaneet helposti, ja Bellingham tasoitti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *