Ronaldo haluaa murtaa maalin kuivuuden, Portugali etenee kostolla

Tiukka taistelu jatkuu Euroopan Cupin 1/8 finaalissa, Portugali kohtaa Slovenian. Portugali eteni F-lohkon kärkeen, kun taas Slovenia sijoittui C-lohkossa kolmanneksi. Urheiluloton toimitsija on avannut kertoimen yhdistelmän 1,24 (Portugali voittaa), 4,50 (tasapeli) ja 9,90 (Slovenia voittaa).

Portugali jatkoi vahvana joukkueena tässä Euroopan Cupissa. Ensimmäisellä kierroksella se voitti Tšekin 2-1 ja Turkin 3-0, mikä lukittui lohkon kärkeen yhden kierroksen etuajassa. Viimeisellä kierroksella vastaansa uusi Georgia, joukkue vaihtoi avauskokoonpanoa laajasti ja hävisi lopulta vastustajalle 0-2. Portugali käyttää jatkossakin kaksinkertaista keskikenttäpelaajaa, ja Vitinha Ferreira ja Pagliari vastaavat kahdesta laitasta, Cancelo ja Dalot ovat pääosin vastuussa hyökkäävistä ja puolustavista siirroista. Kaikkein silmiinpistävää on Cristiano Ronaldo. Hän aloitti kaikissa kolmessa lohkoottelussa ja esiintyi aktiivisesti, innokkaasti maaleja. Jos hän pystyy rikkomaan maalin kuivuuden tässä kilpailussa, hän tekee useita ennätyksiä Euroopan Cupissa.

Slovenia pelasi lohkovaiheessa kolme tasapeliä. Vain yhden keltaisen kortin ansiosta Slovenia sijoittui kolmanneksi Tanskan jälkeen. Vaikka he eivät voineet lohkovaiheessa, he pystyivät tasapeliin voimakkaan Tanskan, Serbian ja Englannin kanssa, ja maalivahti Oblak oli välttämätön. Kapteenina Oblak on joukkueen ankkuri. Hän auttoi Sloveniaa jatkamaan tappioputkeaan yhdeksään otteluun eikä ole hävinnyt yhtään peliä tänä vuonna. Joukkueet ovat kohdanneet vain kerran. Tämän vuoden maaliskuussa pelatussa ystävyysottelussa Slovenia voitti kotonaan 2-0. Slovenia ei ole psykologisesti huonossa tilanteessa.

Tiukka taistelu jatkuu Euroopan Cupin 1/8 finaalissa, Portugali kohtaa Slovenian. Portugali eteni F-lohkon kärkeen, kun taas Slovenia sijoittui C-lohkossa kolmanneksi. Urheiluloton toimitsija on avannut kertoimen yhdistelmän 1,24 (Portugali voittaa), 4,50 (tasapeli) ja 9,90 (Slovenia voittaa). Portugali jatkoi vahvana joukkueena tässä Euroopan Cupissa. Ensimmäisellä kierroksella se voitti Tšekin 2-1 ja Turkin 3-0, mikä lukittui lohkon kärkeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *